Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Bekendmaking van de Joe Cattini Local Hero Award

Geschreven: 22-09-2024
Bekendmaking van de Joe Cattini Local Hero Award

EINDHOVEN - De Joe Cattini Local Hero Award is voor het eerst uitgereikt tijdens een indrukwekkende ceremonie die plaatsvond in de Catharinakerk in Eindhoven. De award erkent de uitzonderlijke bijdragen van jonge verschilmakers in de leeftijdscategorie tussen de 16 en 28 jaar die zich in de afgelopen twee jaar hebben onderscheiden door hun gedrevenheid en vastberadenheid voor een zaak, overtuiging of individu.

Deze avond werd de award toegekend aan de studenten en de opleiding van Fontys ICT Advanced Smart Mobile. Zij hebben samen een nieuwe app ontwikkeld voor het Stolpersteine project. Deze app maakt de struikelstenen en de verhalen hierachter op een geheel eigentijdse, aansprekende manier bereikbaar voor een groter publiek. Buiten het ontwerp en prototyping hebben zij ervoor gezorgd dat ook de techniek en de besturing van de app klaar zijn voor de toekomst en dat meertaligheid is ingebouwd voor gebruik in en door andere landen binnen Europa. De bijdrage van de studenten ging vele malen verder dan de vereiste inzet vanuit hun opleiding en ook na de oplevering van het eindproduct zijn ze nog steeds betrokken bij het project.

De winnaars van de Joe Cattini Local Hero Award zijn:

  • Zhanton Bastiaanssen
  • Mihail Bogdanov
  • Arjan Elissen
  • Kyllian Warmerdam
  • Lody Aeckerlin (Fontys University)

Helaas konden Jakub Jelinek, Arjan Elissen en Vladyslav Ovod  vanwege ziekte en het feit dat ze in het buitenland zijn, niet aanwezig zijn bij de ceremonie.

De award werd uitgereikt door Fay Pendell en Fran Bradshaw, de dochters van Bill Pendell en Joe Cattini. Zij bedankten de winnaars voor hun inspanningen en benadrukten de belangrijke rol die jonge mensen spelen in het maken van een positieve impact in de samenleving.

De ceremonie werd gehouden tijdens het Local Hero Concert van  het Stratums Muziekcorps Sint Cecilia, dat de bijeenkomst muzikaal omlijstte.

Foto's van de ceremonie en de winnaars zijn bijgesloten.

Foto's:

  • [Foto 1 (Peter van de Wal): De winnaars met de award]
  • [Foto 2: Fran Bradshaw tijdens de uitreiking]
  • [Foto 3: De award]

Contact voor meer informatie:

Voor meer informatie over de Joe Cattini Local Hero Award en de winnaars, gelieve contact op te nemen met Frank van Dijk via 06-26082118 of f.vandijk@stichting18september.nl

#JoeCattiniLocalHeroAward #FontysICT #Stolpersteine #CommunityHeroes

Rivierenland Radio is in Eindhoven te ontvangen via Dab+, kanaal 5a en via onze app en deze site.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Jan van Kranen zegt:
27 Sep - 16:18

Leuk jullie middengolf zender . is er weer wat te luisteren op mijn oude middengolf radio

Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
AV Oss '78 - Zondag 10 november Docfacross in Oss

OSS - Op zondag 10 november vindt de tweede wedstrijd plaats van de AV Oss ’78 Crosscompetitie 2024-2025: de Docfacross. Naast de gebruikelijke afstanden van circa 5 en 10 kilometer, is er speciaal voor de jongere hardlopers een jeugdcross over verschillende afstanden.

Om 10:00 uu...

De motieven van jongeren om mee te doen aan carmeetings

UTRECHT - Afgelopen zaterdag werd er een carmeeting in de buurt van Breda ontruimt. Jongeren in Nederland zijn steeds actiever in de autoscene, waarbij ze regelmatig autoshows, car meetings, of straatraces bezoeken en significante bedragen uitgeven aan hun auto. Deze groe...

Nieuwe voorstelling te zien van De Megense Comedie Junior

MEGEN - Na De betovering van de Fortunia vogel. van vorig jaar komt de jeugdafdeling van Toneelvereniging De Megense Comedie dit jaar weer met een hele leuke familievoorstelling. We hopen dan ook weer vele families te mogen verwelkomen in de Theaterzaal van Acropolis.

Dit jaar spelen wi...