Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Beweeg mee met TOON

Geschreven: 04-09-2024
Beweeg mee met TOON

WAALWIJK - Bewegen is goed, dat weet iedereen. Maar na een ernstige operatie, bestraling of chemotherapie, is dat misschien het laatste waar je aan denkt. Heb je nog wel vertrouwen in je lichaam en hoe bouw je rustig weer op?

Bij TOON bewegen we samen. We inspireren en motiveren elkaar en maken plezier. We houden rekening met ieders mogelijkheden, dus iedereen kan meedoen. Patiënten tijdens of na behandeling, naasten en nabestaanden zijn van harte welkom.

Bewegen in de buitenlucht

Elke donderdagochtend van 9.00 – 10.00 uur wandelt een groep enthousiaste mensen een uurtje in de vrije natuur bij het Lido in Waalwijk. Samen bewegen met het doel je conditie, balans, kracht en lenigheid te behouden of te vergroten. We starten met een warming-up en vervolgens wordt er gewandeld, afgewisseld met lichte krachttraining en behendigheidsoefeningen. We sluiten af met een rustig wandeltempo.

Beweeg mee en ontspan

1x per maand op woensdagmiddag van 13.30 – 14.30 uur kun je bewegen en ontspannen bij TOON. We beginnen rustig met kleine bewegingen vanuit je armen, je schouders en romp. Ook gaan we bewegingen maken die goed zijn voor je evenwicht, zodat je steviger op de grond staat. Je kunt deze oefeningen zittend of staand meedoen. Je zult bemerken wat voor jou mogelijk is en dat je meer kunt dan je denkt. We sluiten af met een ontspanningsoefening.

De data zijn: woensdag 25 september, 9 oktober, 6 november en 4 december.

Jeu de boules

Of doe mee met jeu de boules. 2x per maand spelen we in het Wandelpark in Waalwijk.  Doe mee met deze gezellige, actieve en ontspannende activiteit.  Ervaring is niet nodig, iedereen kan meedoen.

De data zijn: 4 en 18 september, 9 en 16 oktober, 6 en 13 november. We spelen van 10.00 tot ongeveer 11.30 uur. We verzamelen om 10.00 uur bij TOON.

Ben jij enthousiast geworden? Beweeg dan met ons mee. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteiten. Graag wel vooraf aanmelden via info@thhw.nl of 0416 – 652734.

Rivierenland Radio is in Waalwijk ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant & Midden Nederland via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Intrekking blauwalgenwaarschuwing recreatieplas De Bijland

Arnhem - De provincie Gelderland heeft de waarschuwing voor blauwalgen bij recreatieplas De Bijland in Tolkamer ingetrokken. Uit recente controles blijkt dat er geen blauwalgen meer zijn aangetroffen in het zwemwater. Er is dan ook geen verhoogd risico meer op gezondheidsklachten.

De wa...

Bijzondere uitreiking Kunstcultuurprijs tijdens De Osse Nacht 2024

OSS -- Dit jaar belooft De Osse Nacht een nóg specialere editie te worden, met de uitreiking van de allereerste kunstcultuurprijs Oss als een bijzonder hoogtepunt. Op zaterdag 16 november vindt dit bruisende kunstfestival plaats. De kaartverkoop is reeds gestart via de Theate...

FLITSSCHIJF 232 Levenslang--Blof

Het nummer "Levenslang" van BLØF is een prachtig en emotioneel lied dat gaat over de blijvende impact van verlies en de manier waarop herinneringen mensen verbinden. Het nummer beschrijft het gevoel dat iemand altijd bij je blijft, zelfs als die persoon fy...