Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Dorpsraad Brakel: ‘Hondenpoep opruimen niet moeilijk’

Geschreven: 30-07-2024
Dorpsraad Brakel: ‘Hondenpoep opruimen niet moeilijk’

BRAKEL - Dorpraad Brakel, alsook BZC'14 zijn een beetje klaar met hondendrollen. En dan met name op plekken waar gelopen, gespeeld of gevoetbald wordt. 

De dorpsraad roept hondenbezitters op de uitwerpselen van hun viervoeter op te ruimen. Of de beesten in de uiterwaarden uit te laten. De insteek van de boodschap is positief, de oproep niettemin duidelijk.

"Beste hondenbezitters, wat is het mooi om te zien hoeveel onze uiterwaarden gebruikt worden om jullie honden uit te laten. Ook goed (en veilig) dat er geparkeerd wordt op de nieuwe parkeerplaats langs de veerdam bij de voetbal (BZC '14). Dit terrein van de voetbal wordt wekelijks bijgehouden door een enthousiaste groep vrijwilligers, net zoals de uiterwaarden 'schoon' gehouden worden door de vrijwilligers van Brakel Schoon."

Niet fijn
"Wat alleen niet fijn is, is dat er dagelijks vijf hopen/hoopjes hondenstront geruimd moeten worden op het nieuwe voetbalveld (bij de nieuwe parkeerplaats). Hier moet straks fijn op gevoetbald kunnen worden door kinderen en volwassenen. Dan is het niet fijn om tussen de hondenstront te moeten sporten. Ook voor de vrijwilligers is dit geen leuk klusje."

Oproep
"Dus bij dezen een oproep om uw hond of in de uiterwaarden te laten poepen, of het anders gewoon even op te ruimen, niet zo moeilijk toch?Bij voorbaat dank, ook namens de voetbalvereniging."

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Brakel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Jan van Kranen zegt:
27 Sep - 16:18

Leuk jullie middengolf zender . is er weer wat te luisteren op mijn oude middengolf radio

Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
AV Oss '78 - Zondag 10 november Docfacross in Oss

OSS - Op zondag 10 november vindt de tweede wedstrijd plaats van de AV Oss ’78 Crosscompetitie 2024-2025: de Docfacross. Naast de gebruikelijke afstanden van circa 5 en 10 kilometer, is er speciaal voor de jongere hardlopers een jeugdcross over verschillende afstanden.

Om 10:00 uu...

De motieven van jongeren om mee te doen aan carmeetings

UTRECHT - Afgelopen zaterdag werd er een carmeeting in de buurt van Breda ontruimt. Jongeren in Nederland zijn steeds actiever in de autoscene, waarbij ze regelmatig autoshows, car meetings, of straatraces bezoeken en significante bedragen uitgeven aan hun auto. Deze groe...

Nieuwe voorstelling te zien van De Megense Comedie Junior

MEGEN - Na De betovering van de Fortunia vogel. van vorig jaar komt de jeugdafdeling van Toneelvereniging De Megense Comedie dit jaar weer met een hele leuke familievoorstelling. We hopen dan ook weer vele families te mogen verwelkomen in de Theaterzaal van Acropolis.

Dit jaar spelen wi...