Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Een nieuw seizoen vol Osse verhalen met het Verhalentheater

Geschreven: 17 uur geleden
Een nieuw seizoen vol Osse verhalen met het Verhalentheater

OSS - Verhalen verbinden ons allemaal en mooie verhalen mogen verteld worden. Daarom organiseert Theater van de Stad nu samen met Groene Engel en BENG Producties&Projecten een nieuw seizoen met vier edities van het Verhalentheater! Bij dit gratis te bezoeken open podium krijgen lokale verhalenvertellers de kans om in het Cultuurlokaal van Groene Engel het publiek mee te nemen naar zelfgecreëerde werelden. Geïnteresseerde vertellers kunnen zich nog aanmelden via de website van theater De Lievekamp.

Afgelopen theaterseizoen presenteerden we voor het eerst het Verhalentheater. Na het grote succes staat het podium ook dit seizoen weer vier donderdagavonden klaar voor de verhalenvertellers! Op 10 oktober, 9 januari, 20 februari en 8 mei kan iedereen met een drankje komen genieten van dit bijzondere open podium, waarmee Theater van de Stad, Groene Engel en BENG de lokale vertelkunst hoopt te stimuleren. Een eigen verhaal, poëzie of slam poetry, spoken word, een zelfgeschreven lied, een voordracht uit een boek, een opgeschreven droom, dagboekfragment of monoloog: bij het Verhalentheater is er voor iedere verhalenvorm een plekje. De vertellers worden vakkundig begeleid en gepresenteerd door theatermaker Bert Engelbart. Zo is de drempel ook voor degenen die nog weinig ervaring hebben met voordragen op een podium verlaagd. Het leven zit vol verhalen: bij het Verhalentheater zijn ze allemaal welkom!

Aanmelden als verteller
Het Verhalentheater bezoek is gratis. Mensen die zich aan willen melden als verteller mogen echter wel vooraf contact met Theater van de Stad opnemen via theatervandestad@lievekamp.nl. De standaard lengte van de verhalen ligt tussen de tien en vijftien minuten, maar korter mag ook. Het podium van het Cultuurlokaal wacht!

Rivierenland Radio is in Oss te ontvangen via Dab+, kanaal 6c en via onze app en deze site.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Laatste berichten
Weekend van de Wetenschap op 5 en 6 oktober

ZUTPHEN - Laat je vondsten onderzoeken tijdens de Echt of Nep Inloopmiddag op 5 oktober en ga zelf op onderzoek uit tijdens de Viking Crime Scene op 6 oktober. Met deze activiteiten doet Zutphen dit jaar mee aan het landelijke Weekend van de Wetenschap. Als thema is gekozen voor ‘Echt Nep&r...

Een nieuw seizoen vol Osse verhalen met het Verhalentheater

OSS - Verhalen verbinden ons allemaal en mooie verhalen mogen verteld worden. Daarom organiseert Theater van de Stad nu samen met Groene Engel en BENG Producties&Projecten een nieuw seizoen met vier edities van het Verhalentheater! Bij dit gratis te bezoeken open podium krijgen lokale ve...

Blauwalgenwaarschuwing recreatieplas Rhederlaag strand Noordoever Lathum

LATHUM - De provincie Gelderland waarschuwt voor de aanwezigheid van blauwalgen in recreatieplas Rhederlaag strand Noordoever in Lathum (gemeente Zevenaar).Uit bemonsteringen door waterbeheerder Rijkswaterstaat is gebleken dat er blauwalgen zijn aangetroffen.

Deze blauwalgen kunnen huid...