Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje: Zoet Zout Zuur van Robert van Hemert

Geschreven: 28-05-2024
Flitsfeitje: Zoet Zout Zuur van Robert van Hemert

"Zoet Zout Zuur" van Robert van Hemert is een levendige en zomerse single die je gegarandeerd in de stemming brengt voor zonnige dagen. Het nummer vertelt het verhaal van een spontane ontmoeting met Maria in een kroegje, waar een troostend gesprek en een reeks vreemde drankjes leiden tot een onvergetelijke nacht vol passie en Spaans vuur. Met een aanstekelijke melodie en pakkende teksten weet Van Hemert een sfeer te creëren die zowel romantisch als avontuurlijk is. De songtekst speelt met de smaken van de ervaring en de intensiteit van een vakantieliefde, waarbij elk moment telt en elke smaak een herinnering wordt. De productie van het nummer, verzorgd door Edwin van Hoevelaak, combineert traditionele elementen met moderne invloeden, wat resulteert in een geluid dat zowel fris als tijdloos aanvoelt. "Zoet Zout Zuur" is een ode aan de spontaniteit van het leven en de zoetheid van nieuwe ontmoetingen. Het is een track die niet alleen de luisteraar meeneemt op een muzikale reis, maar ook een glimlach op het gezicht tovert en verlangen naar meer oproept.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Sanne Hilhorst
Sanne Hilhorst
Sanne Hilhorst
Laatste berichten
Veiligheidsmarkt

HEUSDEN - Dit keer op het Plein in Vlijmen van 11.00 tot 16.00 uur. Op de veiligheidsmarkt is van alles te beleven voor jong en oud!

Kruip in de huid van een hulpverlener!

De aanwezige hulpdiensten zoals de politie, brandweer, defensie en de ambulance (RAV) geven de bezoekers ...

stichting maatschappelijke economische Brainport Industries Campus

EINDHOVEN - De ontwikkeling van Brainport Industries Campus (BIC) stimuleren, faciliteren én ondersteunen. Dat zijn de belangrijkste taken van de nieuwe stichting Campus Ontwikkelings Organisatie (COO). De provincie Noord-Brabant, gemeente Eindhoven en SDK Vastgoed bundelen hiervoor de kra...

Musical Lang Leve de Oorlog door Theater Dankzij De Dijken

LITH - Een voorstelling met als thema 'de doorwerking van oorlog op naoorlogse generaties'. Een actueel thema, zeker nu de wereld niet eens zo ver van ons in brand staat.

In sobere musicalvorm met spel, zang, muziek, dans en enscenering ontvouwt zich een familiegeschiedenis van vie...