Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 229 Wait For You--Myles Smith

Geschreven: 25-08-2024
FLITSSCHIJF 229 Wait For You--Myles Smith

"Wait for You" van Myles Smith is een meeslepend nummer dat de luisteraar meeneemt op een emotionele reis door de thema's van geduld, liefde, en hoop. Het liedje vertelt het verhaal van iemand die bereid is te wachten op die ene speciale persoon, ongeacht hoe lang het duurt. Met een soulvolle stem en een rustige, maar intense melodie, vangt Myles Smith de essentie van verlangen en toewijding. De tekst is doordrenkt met oprechtheid, waardoor het nummer voor velen herkenbaar en ontroerend is. Het beschrijft het gevoel van het missen van iemand en het diepgewortelde vertrouwen dat die persoon terug zal keren, zelfs als de weg naar hereniging vol obstakels is. Elke noot lijkt de pijn en het verlangen van de verteller te weerspiegelen, maar ook de onverzettelijke hoop die hem staande houdt. De productie van "Wait for You" is eenvoudig maar effectief, met subtiele instrumentatie die de krachtige vocalen van Smith ondersteunt zonder ze te overheersen. Dit minimalistische arrangement versterkt de emotionele impact van het nummer, waardoor de luisteraar zich volledig kan onderdompelen in de boodschap van het lied. Of je nu zelf wacht op iemand of gewoon geraakt wordt door het idee van onvoorwaardelijke liefde, "Wait for You" zal zeker een snaar raken. Het is een lied dat je uitnodigt om even stil te staan, te reflecteren, en te voelen. De combinatie van een prachtige melodie en een oprechte boodschap maakt dit nummer tot een juweeltje dat je keer op keer wilt beluisteren.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.
 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Jan van Kranen zegt:
27 Sep - 16:18

Leuk jullie middengolf zender . is er weer wat te luisteren op mijn oude middengolf radio

Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
AV Oss '78 - Zondag 10 november Docfacross in Oss

OSS - Op zondag 10 november vindt de tweede wedstrijd plaats van de AV Oss ’78 Crosscompetitie 2024-2025: de Docfacross. Naast de gebruikelijke afstanden van circa 5 en 10 kilometer, is er speciaal voor de jongere hardlopers een jeugdcross over verschillende afstanden.

Om 10:00 uu...

De motieven van jongeren om mee te doen aan carmeetings

UTRECHT - Afgelopen zaterdag werd er een carmeeting in de buurt van Breda ontruimt. Jongeren in Nederland zijn steeds actiever in de autoscene, waarbij ze regelmatig autoshows, car meetings, of straatraces bezoeken en significante bedragen uitgeven aan hun auto. Deze groe...

Nieuwe voorstelling te zien van De Megense Comedie Junior

MEGEN - Na De betovering van de Fortunia vogel. van vorig jaar komt de jeugdafdeling van Toneelvereniging De Megense Comedie dit jaar weer met een hele leuke familievoorstelling. We hopen dan ook weer vele families te mogen verwelkomen in de Theaterzaal van Acropolis.

Dit jaar spelen wi...