Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

gemeente Heusden | dienstverlening van Bijeen Heusden

Geschreven: 30-09-2024
gemeente Heusden | dienstverlening van Bijeen Heusden

HEUSDEN - Gemiddeld een 8,4 voor het eerste contact met Bijeen Heusden!

Onderzoek wijst uit dat de dienstverlening van Bijeen Heusden nog steeds erg goed is

Ieder jaar wordt onderzocht hoe tevreden cliënten van Bijeen Heusden zijn over de dienstverlening.  Ook nu blijkt weer dat inwoners, die zorg of ondersteuning nodig hebben van Bijeen Heusden, erg tevreden zijn over de dienstverlening en de kwaliteit van de ondersteuning. Het onderzoek is uitgevoerd door onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau ZorgfocuZ en blikt terug op het jaar 2023.

Inwoners die contact hebben met een professional van Bijeen Heusden waarderen dit. Het blijkt dat ze snel worden geholpen (87%), dat is een stijging van 5% ten opzichte van 2022. Het gesprek met een medewerker  wordt gemiddeld gewaardeerd met een 8,4 en 91% vindt dat de medewerker van Bijeen Heusden deskundig is.

Een trotse wethouder…

‘’Ik ben erg trots dat de dienstverlening van Bijeen, jaar in jaar uit, zo goed beoordeeld wordt door de cliënten. Ieder jaar bepalen we waar we willen verbeteren en dat dit lukt is geen garantie. Daar werken we keihard voor! Bijvoorbeeld het verbeteren van de website van Bijeen Heusden. 67% van respondenten geeft aan dat ze de gewenste informatie kunnen vinden. Dat is 11% meer dan vorig jaar!

Ondanks de goede rapportcijfers betekent het niet dat we stil kunnen zitten. Zo zien we ontwikkelingen waar het een uitdaging blijft om cliënten te blijven ondersteunen. Bijvoorbeeld dat nog maar 47% van de cliënten een mantelzorger hebben die de zorg aan kan. Het is belangrijk dat we deze groep mensen optimaal ondersteunen. Daarom lanceren we binnenkort ook de mantelzorgtest. Deze online test geeft inzicht in hoeveel tijd en energie mantelzorg kost en of er nog genoeg tijd over is voor ontspanning, werk en andere verplichtingen, maar geeft ook praktische tips en lokaal hulpaanbod.

Al met al ben ik trots op de professionals van Bijeen die dagelijks met passie en professionaliteit klaar staan voor onze inwoners die ondersteuning nodig hebben’’, aldus wethouder Peter van Steen.

Hoe werkt Bijeen Heusden?

Als iemand met een zorg- of ondersteuningsvraag aanklopt bij Bijeen wordt altijd eerst in kaart gebracht wat er precies aan de hand is. Daarbij wordt gekeken wat mensen zelf kunnen doen en wat anderen in hun omgeving eventueel voor hen kunnen betekenen. Daarbij wordt ook bekeken of via bestaande voorzieningen hulp geboden kan worden, zoals de dagbesteding van Met Elkaar of dat er maatwerk nodig is.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan ondersteuning? Kijk dan op de website www.bijeenheusden.nl of bel met Bijeen: (073) 78 201 78. E-mailen kan ook: info@bijeenheusden.nl.

Rivierenland Radio is in Heusden te ontvangen via Dab+, kanaal 6c en via onze app en deze site.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Jan van Kranen zegt:
27 Sep - 16:18

Leuk jullie middengolf zender . is er weer wat te luisteren op mijn oude middengolf radio

Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

DJ: Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Tour

BERGEN OP ZOOM - LEGENDS of ROCK Tribute Tour op vrijdag 29 november 2024 in Gebouw-T in Bergen op Zoom met No.1 tributes van Nirvana, Foo Fighters, Green Day en Pearl Jam

Na een uitverkochte editie in 2022 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour op vrijdag 29 november 2024 ...

Stoelyoga en yoga op de mat

WAALWIJK - Het is bekend dat yoga een positieve invloed heeft op lichaam en geest. Yoga kan een bijdrage leveren aan het verbeteren van jouw kwaliteit van leven. Als je geraakt bent door kanker, kan yoga je niet genezen. Maar yoga kan je wel helpen bij de verwerking, het helpt je om lichaam en ge...

Theo Maassen met nieuwe show naar De Lievekamp

OSS - Goed nieuws voor cabaretliefhebbers in Oss: Theo Maassen keert terug naar theater De Lievekamp. Op maandag 31 maart én dinsdag 1 april 2025 speelt de cabaretier zijn nieuwe voorstelling Onbegonnen werk in de Grote Zaal van het theater. De kaartverkoop start op vrijdag 4 oktober ...