Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Maand van de Ontmoeting

Geschreven: 23-09-2024
Maand van de Ontmoeting

HEUSDEN - De maand oktober staat in het teken van Ontmoeting in Heusden. De coalitie Kom Erbij Heusden heeft weer een flink programma opgesteld met allerlei activiteiten om elkaar te ontmoeten. Met de ‘Social Friday’ trappen we het programma op vrijdag 27 september af in buurthuis De Korf met jongeren!

Social Friday

Kan jij een gezellige avond gebruiken? Op vrijdag 27 september organiseren we een game-night en een social Bake-off. Jongeren uit de gemeente, in de leeftijd van 12 tot 30 jaar, kunnen meedoen. We starten om 18.00 uur met een gezellige barbecue. De activiteiten in buurthuis De Korf in Vlijmen duren tot ongeveer 22.00 uur. Het belooft een gezellige avond te worden. Deelname is gratis maar je moet je wel aanmelden! Dit kan via www.socialfriday.nl.

Nog veel meer activiteiten

Loop bijvoorbeeld binnen bij het Mamacafé, hier kunnen mama’s (of papa’s) elkaar ontmoeten en tips delen over de opvoeding van hun kind. Ook organiseren we weer het ‘Ontmoeten op zondag’ in buurthuis De Mand. Of kom gezellig naar de spelavond Dungeons & Dragons? Liever actief bezig? Loop dan eens mee met de Vlijmense Wandelbende! Zij lopen in een gemoedelijk tempo prachtige wandelroutes in onze gemeente.

Activiteitenplaform

Op het activiteitenplatform www.doemeeinheusden.nl vind je al het sportieve, culturele en maatschappelijke aanbod voor jong en oud in de gemeente Heusden. Op de kaart zie je passende activiteiten die bij jou in de buurt worden georganiseerd. We dagen inwoners uit om iemand mee te nemen naar een activiteit in de buurt!

Nieuw inspirerend voorbeeld

Elkaar ontmoeten binnen de gemeente Heusden staat centraal in de campagne 'Klein gebaar, Groot verschil'. Ook dit jaar is er weer een nieuw en inspirerend voorbeeld. Vrijwilligers van Kookclub ‘t Rechte Eind uit Drunen vertellen meer over ‘Etenstijd’. Binnenkort lees je het artikel op www.komerbijheusden.nl onder de kop ‘lokale voorbeelden’.

Coalitie tegen eenzaamheid

In de gemeente Heusden spant de coalitie Kom Erbij Heusden zich in om gevoelens van eenzaamheid (preventief) tegen te gaan en degenen die ze ervaren te ondersteunen. Dit doen ze door activiteiten en trainingen te organiseren.  Meer informatie over het herkennen van eenzaamheid, de verschillende activiteiten en inspirerende voorbeelden waarin een klein gebaar een groot verschil maakt vind je op www.komerbijheusden.nl.   

Rivierenland Radio is in Heusden te ontvangen via Dab+, kanaal 6c en via onze app en deze site.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Tipo Tango 25-jarig jubileum workshop concert kennismaking Argentijnse tango

EINDHOVEN - Tipo Tango Eindhoven viert haar 25-jarig jubileum. Dit is een bijzondere mijlpaal voor de vrijwilligersorganisatie die sinds 1999 de Argentijnse tango in de regio tot leven brengt. Ter ere van deze gelegenheid organiseert Tipo Tango een feestelijk jubileumweekend van vrijdag 11 t...

Was mich bewegt door het Deventer Vocaal Ensemble en Decamerone

DEVENTER - Concert “Was mich bewegt” door het Deventer Vocaal Ensemble en Kamerkoor Decamerone
In 2024 is het vijftig jaar geleden dat de componist Frank Martin overleed. Reden voor het Deventer Vocaal Ensemble om samen met Kamerkoor Decamerone uit Utrecht (waar onze dirigent E...

Groen licht voor herinrichting Wilhelminaplein

EINDHOVEN - De herinrichting van het Wilhelminaplein kan van start. Het college heeft ingestemd met het ontwerp: een groen, autoluw en klimaatvriendelijk plein waar het voor bewoners en bezoekers aangenaam is om te verblijven. Wethouder Rik Thijs: "Ik ben erg blij met het eindplaatje. De nieuwe i...