Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Open lesweek in oktober

Geschreven: 30-09-2024
Open lesweek in oktober

DRUNEN - Gezelligheid en creativiteit in de eerste volle week van oktober.

Van 7 tot 11 oktober is een week vol activiteit, creativiteit en gezelligheid. Alles draait om ontmoeting en het leren van en met elkaar tijdens de Maand van de Ontmoeting. Het Pieck en De Hunenhof zetten samen de deuren van De Voorste Venne wagenwijd open. Of je nu jong of oud bent, ervaring hebt of juist iets nieuws wilt leren: er is voor elk wat wils. En het mooiste? Meedoen is helemaal gratis!

Doe mee

De hele week draait om het samenbrengen van mensen. Van creatieve cursussen tot sportieve activiteiten – er is genoeg te beleven. Het Pieck biedt een groot scala aan cursussen aan voor volwassenen. Ontdek ambachten, het maken van kunst of werk bij dans en beweging aan een gezonde geest in een gezond lichaam. De lessen zijn naast leerzaam, ook inspirerend en geestverrijkend.

Bij De Hunenhof draait het om ontmoeting. De leden van de Hunenhof staan klaar om je te motiveren en inspireren. Of je nu zin hebt in biljarten, een creatieve knutselmiddag of gewoon een gezellige kop koffie met nieuwe gezichten; je bent van harte welkom.

Kortom: of je nu kiest voor een ambachtelijke, een inspirerende of een fysiek uitdagende cursus of een groepsactiviteit: alles draait om ontmoeting, gezelligheid en het leren met en van elkaar.

Na deze week hebben we nog een aantal activiteiten op de agenda staan.

Blazersklas voor Volwassenen

Op vrijdag 18 oktober is er een voorlichtingsavond voor iedereen die een blaasinstrument wil gaan bespelen. Wie heeft er niet eens het idee gehad: "Dat instrument zou ik ooit wel eens willen bespelen?" Nu heb je de kans om de koe bij de hoorns te vatten! Samen met anderen leer je in groepsverband de prille beginselen van het blazen en wat je allemaal moet doen om geluid uit jouw instrument te krijgen. Samen spelen, samen leren is het motto. Stap voor stap leer je de geheimen van jouw instrument en van alle tekens op het muziekpapier kennen. Deze kennismakingsavond start om 20:00 uur.

Eindconcert Maand van de Ontmoeting

Op vrijdag 1 november houden we een feestelijke afsluiting van de Maand van de Ontmoeting in het cultuurcafé van De Voorste Venne. Met diverse optredens en een paar meezingers belooft dit een gezellige muzikale avond te worden. Deze avond is gratis toegankelijk en start om 19:30 uur.

Kom langs!

Wil je erbij zijn, wil je nieuwe mensen ontmoeten? Geef je op via www.doemeeinheusden.nl. Je kunt kiezen uit allerlei activiteiten; en je weet: ervaring is niet nodig. Het Pieck en De Hunenhof heten je van harte welkom in de Voorste Venne. Dus trek je stoute schoenen aan en kom langs!

Zien we je daar?

Open lesweek 7 tot en met 11 oktober

Blazerklas introductie vrijdagavond 18 oktober

Eindconcert vrijdagavond 1 november

De Voorste Venne, Anton Pieckplein 71 Drunen.

Rivierenland Radio is in Drunen te ontvangen via Dab+, kanaal 6c en via onze app en deze site.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Jan van Kranen zegt:
27 Sep - 16:18

Leuk jullie middengolf zender . is er weer wat te luisteren op mijn oude middengolf radio

Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Tour

BERGEN OP ZOOM - LEGENDS of ROCK Tribute Tour op vrijdag 29 november 2024 in Gebouw-T in Bergen op Zoom met No.1 tributes van Nirvana, Foo Fighters, Green Day en Pearl Jam

Na een uitverkochte editie in 2022 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour op vrijdag 29 november 2024 ...

Stoelyoga en yoga op de mat

WAALWIJK - Het is bekend dat yoga een positieve invloed heeft op lichaam en geest. Yoga kan een bijdrage leveren aan het verbeteren van jouw kwaliteit van leven. Als je geraakt bent door kanker, kan yoga je niet genezen. Maar yoga kan je wel helpen bij de verwerking, het helpt je om lichaam en ge...

Theo Maassen met nieuwe show naar De Lievekamp

OSS - Goed nieuws voor cabaretliefhebbers in Oss: Theo Maassen keert terug naar theater De Lievekamp. Op maandag 31 maart én dinsdag 1 april 2025 speelt de cabaretier zijn nieuwe voorstelling Onbegonnen werk in de Grote Zaal van het theater. De kaartverkoop start op vrijdag 4 oktober ...