Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Rivierenland Radio gaat door via grootste DAB allotment van Brabant!

Geschreven: 31-08-2024
Rivierenland Radio gaat door via grootste DAB allotment van Brabant!

Rivierenland Radio kan haar uitzendingen voort blijven zetten mede door de hulp van Radio Netwerk Nederland zodat men kan luisteren in Oss, 's-Hertogenbosch, Boxtel, en niet te vergeten de thuishaven van Rivierenland Radio in Hedel, wat valt onder de gemeente Maasdriel.

Op de gedenkwaardige dag 31 augustus moest Rivierenland Radio ook haar uitzendingen staken via de zenders die sinds 2021 in gebruik waren. In juli dit jaar heeft Rivierenland Radio drie nieuwe vergunningen aangevraagd en deze gekregen op 14 augustus jl. Rivierenland Radio heeft direct contact gezocht met de lokale omroepen in het gebied, maar deze gaven aan te wachten totdat NLPO met een voorstel komt. Na overleg met RDI om de uitzendingen door te laten gaan is er contact gezocht met zender operators voor een oplossing totdat NLPO met voorstellen komt. Radio Netwerk Nederland kwam ons te hulp met een oplossing!

Radio Netwerk Nederland heeft een netwerk gebouwd wat al voldoet aan de strenge eisen die de toezichthouder RDI stellen per 1 september 2025 waardoor Rivierenland Radio behalve outdoor ook al in zeer groot deel indoor (in huis) is te ontvangen.  Tevens zal ook de eerste publieke lokale omroep via dit netwerk te horen zijn.

Rivierenland Radio zet binnenkort ook haar uitzendingen voort op een nieuwe frequentie in Eindhoven en verwacht later ook te horen te zijn in Tilburg-Waalwijk. Verder is het station ook te beluisteren via de app en via de site www.rivierenland-radio.nl.


“Alleen de mooiste muziek stroomt uit je speakers!”


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Intrekking blauwalgenwaarschuwing recreatieplas De Bijland

Arnhem - De provincie Gelderland heeft de waarschuwing voor blauwalgen bij recreatieplas De Bijland in Tolkamer ingetrokken. Uit recente controles blijkt dat er geen blauwalgen meer zijn aangetroffen in het zwemwater. Er is dan ook geen verhoogd risico meer op gezondheidsklachten.

De wa...

Bijzondere uitreiking Kunstcultuurprijs tijdens De Osse Nacht 2024

OSS -- Dit jaar belooft De Osse Nacht een nóg specialere editie te worden, met de uitreiking van de allereerste kunstcultuurprijs Oss als een bijzonder hoogtepunt. Op zaterdag 16 november vindt dit bruisende kunstfestival plaats. De kaartverkoop is reeds gestart via de Theate...

FLITSSCHIJF 232 Levenslang--Blof

Het nummer "Levenslang" van BLØF is een prachtig en emotioneel lied dat gaat over de blijvende impact van verlies en de manier waarop herinneringen mensen verbinden. Het nummer beschrijft het gevoel dat iemand altijd bij je blijft, zelfs als die persoon fy...