Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Theaterschool Oss start met nieuw seizoen

Geschreven: 10-09-2024
Theaterschool Oss start met nieuw seizoen

OSS - Theaterschool Oss heeft een succesvol eerste seizoen gehad. Met groot enthousiasme presenteerden drie musicalgroepen voor de zomervakantie hun eigen musical voor een volle zaal in theater De Lievekamp. Vanaf 11 september start het nieuwe seizoen en beginnen de musicalcursussen in verschillende leeftijdsgroepen. Gedurende het seizoen zal het cursusaanbod nog verder worden uitgebreid met korte theatercursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Samenwerking Lievekamp en Muzelinck
Theaterschool Oss is een waardevolle samenwerking tussen theater De Lievekamp en Muzelinck. De cursussen worden gegeven door Muzelinck. Theater De Lievekamp zorgt voor de benodigde theatertechniek en maakt het mogelijk dat de leerlingen van de musicalcursussen gedurende het cursusjaar een kijkje achter de schermen krijgen bij een professionele musical. Ook neemt theater De Lievekamp de eindmusical van de leerlingen op in hun theaterprogramma en verzorgen zij de ticketverkoop.

Gedurende het hele seizoen ontwikkelen Muzelinck en De Lievekamp samen nieuw aanbod. Zo werden er eerder al een Meekijkdag Theatertechniek en een cursus ‘Presentatie en performance’ voor jongeren en volwassenen aangeboden. Theaterschool Oss heeft de ambitie om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken.

Instromen na start cursus

Het is na de start van de musicalcursus nog mogelijk om in te stromen. Wanneer leerlingen nog voor de kerstvakantie starten, dan zijn zij verzekerd van een rol in de musical die begin juni 2025 te zien zal zijn in het theater.

Rivierenland Radio is in Oss ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant & Midden Nederland via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Durkey Jozefzoon
Durkey Jozefzoon
Durkey Jozefzoon
Laatste berichten
Bezoek voor de laatste keer dit jaar gratis onze gemalen Caners en van Sasse

GRAVE - Duik in een stukje geschiedenis van ons waterschap. Iedere laatste zondag van april t/m september stellen we gemaal Van Sasse in Grave en museumgemaal Caners in Gewande gratis open voor publiek. Dus pak je kans deze laatste zondag, 29 september! Rondleiders leggen je uit hoe een gemaal we...

Blauwalgenwaarschuwing recreatieplas Rhederlaag Bahrsche Strand Giesbeek

ZEVENAAR - De provincie Gelderland waarschuwt voor de aanwezigheid van blauwalgen in recreatieplas Rhederlaag Bahrsche strand in Giesbeek (gemeente Zevenaar). Uit waarnemingen ter plaatse is gebleken dat er ernstige drijflagen met blauwalgen zijn aangetroffen.

Deze blauwalgen kunnen hui...

Eindhoven in beweging: Eindhoven Sport Festival op Woenselse Markt

EINDHOVEN - 'Iedereen in beweging' is het motto van het jaarlijkse Eindhoven Sport Festival. Op vrijdag 20 september tussen 15.00 en 18.00 uur valt op de Woenselse Markt op sportgebied van alles te ontdekken. In deze editie staat aanbod voor volwassenen centraal, er is echter aanbod voor iedereen...