Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Verenigingen gaan voor extra inkomsten

Geschreven: 12 uur geleden
Verenigingen gaan voor extra inkomsten

TILBURG - 189 verenigingen uit Eindhoven, S-hertogenbosch, Oss, Tilburg & Waalwijk gaan voor extra inkomsten
Start Grote Clubactie geeft impuls aan verenigingsleven

Op 21 september gaan de leden van deze verenigingen van start met de verkoop van loten. Ze zamelen extra geld in voor hun club. Dit gebeurt tijdens de Grote Clubactie.

En dat is hard nodig! Het aantal verenigingen, de financiële middelen en het aantal vrijwilligers dat zich inzet voor een club blijven dalen. Om ervoor te zorgen dat de verenigingen vitaal blijven, gaan vrijwilligers en lotenverkopers aan de slag om extra inkomsten op te halen voor hun club. De Grote Clubactie is dé manier om het lokale verenigingsleven een boost te geven.

Maatschappelijk betrokken en samen
Directeur Frank Molkenboer: ”Met onze actie geven we leden de kans om binnen korte tijd een grote bijdrage te leveren aan hun vereniging. Verenigingen spelen een belangrijke rol als plek waar mensen elkaar ontmoeten en waar ze ervaren hoe waardevol het is om bij te dragen aan een gemeenschappelijk doel. Door samen loten te verkopen, kan iedereen op zijn eigen manier het verschil maken. We zijn enorm trots op de inzet van alle leden en vrijwilligers. Samen bereik je gewoon meer!”

Extra hoofdprijs van 100.000 euro
Met meer dan een half miljoen prijzen is de winkans van 1 op 9 groot. Dit jaar is het prijzenpakket uitgebreid met een extra hoofdprijs. In 2022 werd de hoofdprijs niet verzilverd waarna het bestuur van de stichting besloot dit geldbedrag opnieuw in de prijzenpot van de lotenkopers te stoppen. Tijdens de trekking op 19 november winnen dus 2 lotenkopers de hoofdprijs 100.000 euro.

Over de Grote Clubactie
De Grote Clubactie is een jaarlijks terugkerende landelijke, fondsenwervingsactie die sinds 1972 verenigingen in Nederland ondersteunt bij het ophalen van extra inkomsten. Met behulp van lotenverkoop kunnen sport-, cultuur- en andere verenigingen geld inzamelen voor bijvoorbeeld nieuwe materialen, evenementen of het verbeteren van faciliteiten. Van elk verkocht lot gaat 80% direct naar de vereniging, waardoor het een effectieve manier is om clubs financieel sterker te maken. 

 Rivierenland Radio is in Tilburg te ontvangen via Dab+, kanaal 8a en via onze app en deze site.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Nederlandse waterlinies verborgen verhalen tot leven tijdens Kennisdag

POEDERIJEN - Op donderdag 19 september kwamen experts en geïnteresseerden samen op Slot Loevestein voor de derde Kennisdag Nederlandse Waterlinies. Deze editie was extra bijzonder, omdat naast de Alliantie Zuiderwaterlinie en de Oude Hollandse Waterlinie nu ook de Grebbelinie is aa...

Verenigingen gaan voor extra inkomsten

TILBURG - 189 verenigingen uit Eindhoven, S-hertogenbosch, Oss, Tilburg & Waalwijk gaan voor extra inkomsten
Start Grote Clubactie geeft impuls aan verenigingsleven

Op 21 september gaan de leden van deze verenigingen van start met de verkoop van loten. Ze zamelen ex...

Bezoek voor de laatste keer dit jaar gratis onze gemalen Caners en van Sasse

GRAVE - Duik in een stukje geschiedenis van ons waterschap. Iedere laatste zondag van april t/m september stellen we gemaal Van Sasse in Grave en museumgemaal Caners in Gewande gratis open voor publiek. Dus pak je kans deze laatste zondag, 29 september! Rondleiders leggen je uit hoe een gemaal we...